Over Kelly

Leuk je te ontmoeten!

Hey, wat leuk dat je een kijkje neemt op Chocotijd! En nog leuker, dat je de tijd neemt om te kijken wie Kelly is, de persoon achter Chocotijd.

Kelly

Even voorstellen

Mijn naam is Kelly. 24 jaartjes jong en een echte Limburgse bourgondier. Gezelligheid en eten zijn voor mij één en ze behoren tot een van mijn meest favoriete dingen. In het dagelijks leven bezorg ik post en ben ik druk bezig met Bij Zus en Chocotijd.

Verder ben ik ook nog vriendin, vrouwtje, (schoon) dochter, (schoon) zus en een hele trotse tante. Kortom, ik beleef altijd wel iets. En buiten de keuken om hou ik me nog graag bezig met schrijven, (digitaal) creatief bezig zijn, fotografie, auto rijden, mee op de vrachtwagen, nieuwe dingen ontdekken, winkelen, wandelen, reizen, muziek, Fortuna Sittard en gegarandeerd dat ik nog wel wat dingen vergeet.

Chocotijd en Bij Zus

Bij Zus is mijn persoonlijke lifestyle blog waar ik dingen deel over mijn dagelijks leven en alle andere dingen die mij interesseren. Op Chocotijd geef ik je een kijkje in de keuken van Bij Zus. Van leuke recepten tot handige gadgets, toffe hotspots en inspiratie, alles komt voorbij. En daarnaast deel ik dagelijks ons avondeten.

Chocotijd

Ik wil mensen graag meegeven te genieten van het leven en te genieten van eten. Want dat mag en dat kan! Op social media kan ik daar al heel wat over kwijt, maar op mijn blog heb ik gewoon net wat meer ruimte.

%d bloggers liken dit: