lekker en simpel
Foodback

Foodback – Lekker en Simpel 1x kopen 5x koken kookboek

Afgelopen vrijdag voelde ik me een echte bofkont. Ik kreeg als cadeau/troostprijs het nieuwste Lekker en Simpel kookboek 1x kopen, 5x koken. En aangezien ik er zo blij mee ben, deel ik hem graag met jullie!

Zespri Sun Gold challenge

Een hele tijd geleden melde ik me aan om mee te doen aan de Zespri Sun Gold challenge van Lekker en Simpel. Ik vind het altijd leuk om van dit soort challenges te doen. Het geeft mij vaak inspiratie.


De 3 gerechten die ik met de kiwi moest maken slaagde. Je kon er een reischeque mee winnen, maar daar was het mij niet om. Ik vond het gewoon leuk. En toen bleek dat we als cadeau/troostprijs sowieso het kookboek van Lekker en Simpel kregen stuiterde ik in mijn stoel. Zeker toen bevestigd werd dat het nieuwste kookboek onze kant uit kwam. Die wilde ik namelijk zelf al kopen, dus dit kwam goed uit!

Lekker en Simpel 1x kopen 5x koken

lekker en simpel kookboek
cof

Het boek was donderdag al aangekomen bij mijn ouders, en vrijdag ging ik hem dan halen. Meteen toen ik hem in mijn handen kreeg was ik enthousiast. In hun vorige kookboek had ik al vele ideeën opgedaan. En ook op hun website ben ik regelmatig te vinden voor kookideeën. Dus dit is een ontzettende mooie aanvulling!

lekker en simpel kookboek
cof

Het boek is opgedeeld in vis, vlees en groente &fruit. Een handige manier om op te zoeken wat je wilt doen met een bepaald product. En dus ook met boodschappen doen. Zo zat ik zondag op de bank met het supermarktfoldertje en het boek. Ik zag dat de rookworst in de aanbieding was, en die stond ook in het lijstje. Kortom ik had al weer een receptje om te koken. Echt super handig!

lekker en simpel kookboek
cof

Je loopt makkelijk door het boek heen en er zitten geen gekke producten verwerkt in hun recepten. En dat is voor mij heel belangrijk. Ik haak vaak af als er van die dingen in een recept moeten die ik niet zomaar bij de supermarkt kan krijgen. Soms vind ik dat nog wel eens leuk, maar voor doordeweeks hou ik het graag lekker en simpel. Letterlijk en figuurlijk, haha!

De recepten zien er echt zalig uit en dat zijn ze ook. Wij zijn hier groot fan!

Ik ben blij dat we deze gekregen hebben en ik hier ook mee aan de slag kan! Kennen jullie de kookboeken van Lekker & Simpel?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Eén reactie

  • oma

    Proficiat met je troostprijs, maar het is een schot in de roos. Heb je er nooit over gedacht om kok te worden. We zijn benieuwd wat we van jou kunnen leren, want “kookboeken van Lekker & Simpel kennen we niet. Succes Kelly!
    Nog een fijne avond en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: