Hotspots

Hotspot – Restaurant Steakhouse Grubbenvorst

Steakhouse Grubbenvorst is een restaurant waarbij het voor mij liefde op het eerste gezicht was. Tenminste dat effect! En als ik ergens wild van ben moet ik dat delen, en vandaar ook een nieuwe categorie Hotspot op Ballontraebay. En de eerste hotspot waarmee ik aftrap is Steakhouse Grubbenvorst!

De locatie

Steakhouse Grubbenvorst is een onderdeel van hotel In de Witte Dame, het ligt midden in het centrum van Grubbenvorst, een plaats vlakbij Venlo. Maar het ligt ook aan het Pieterpad en op fietsroute 81. Dus heel centraal eigenlijk, hoewel ik het zelf nog niet had ontdekt.

Het ligt een beetje naar achter verscholen wat het al een hele aparte sfeer maakt om er binnen te komen. Het maakt je nieuwsgierig, precies wat je wilt als je naar een restaurant gaat!

Het eten

steakhouse grubbenvorst
selfp

In mijn 365 plates heb ik natuurlijk al in geuren en kleuren verteld hoe gek ik ben op hun gerechten. Zo heb ik er inmiddels de Spareribs uitgeprobeerd en een hemelse burger. De volgende keer wil ik natuurlijk weer wat anders uitproberen, want het ziet er allemaal heerlijk uit. Ze gebruiken er alleen maar Black Angus Beef, kortom de kwaliteit is uitstekend.

steakhouse grubbenvorst

Nu heb ik er alleen de burger en de spareribs gehad, maar ze maken veel meer! Zo kun je er ook kiezen voor een 3 gangen menu, kip, vis, grill, salades of misschien wel een steak van 1,1 kg. Ook aan de kinderen is gedacht! Ze hebben een 3 gangen menu, of losse gerechten voor ze.  En voor alles vragen ze echt een hele nette prijs, waar niks van te zeggen valt.

De ruimte

Steakhouse Grubbenvorst

Naast het eten ben ik ook helemaal lyrisch over de aankleding van het restaurant. Je komt er nog net niet binnen op de set van een film, hoewel het wel zo aanvoelt. Overal komen stukken van films terug. Er hangt een sfeer die eigenlijk niet te beschrijven is. Je voelt je er gastvrij! Ook voor de kleintjes is gedacht die hebben namelijk een aparte speelruimte in het restaurant waar ze lekker kun spelen.

De kleine details

En dan heb je nog de kleine details die het restaurant zo bijzonder voor mij maken. Er staan pinda’s op de tafel die je gewoon zo mag opeten. De schil ervan moet je op de grond gooien, omdat de olie die uit de schil vrij komt ontzettend goed is voor de houten vloer.

Maar ook de oude menukaart vind ik geniaal. Dat was namelijk een oude filmrol! Echt perfect passend bij het thema. Deze staan er nu ter decoratie, en ze hebben een fijne menu map met alle gerechten en hun prijzen in.

En ze hebben nog verschillende lp’s aan de muur hangen, ook ontzettend gaaf om te zien. Dat soort kleine dingen doen wat met de ruimte en de sfeer die er hangt.

Belangrijke informatie

Steakhouse Grubbenvorst

Mochten jullie na het lezen van dit artikel nou net zou enthousiast zijn geworden als ik verwijs ik je graag door naar hun website voor meer informatie en hun menu. Vanuit daar kun je reserveren, maar dit kan natuurlijk ook telefonisch. Of neem eens een kijkje op hun Facebook pagina!

Ik ga er graag uit eten, dus ik raad jullie zeker aan er eens een kijkje te nemen als je in de buurt bent. Kenden jullie Steakhouse Grubbenvorst al, en hebben jullie nog plaatsen waar ik echt eens naar toe moet?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Dit artikel is niet gesponsord, maar puur uit enthousiasme geschreven. Met dank aan de medewerkers van Steakhouse Grubbenvorst, die mij die mogelijkheid gaven!

6 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: